Blue Shots TV: Patrick de Laive, Martijn Aslander, Bas Verhart of Jilzz?

19 juni 2009, 11:00

Sorry. Ik kon deze week geen keuze maken, eigenlijk. Een ontmoeting in Curriclum Vitae tussen twee uitgesproken personen; Joris van Heukelom en lifehacker Martijn Aslander? Of de aflevering van She met het uitgebreide marketingverhaal achter het nieuwe vrouwendrankje Jilzz met marketing manager Pascal van Ham van Heineken, of het gave gesprek in het programma Steam tussen twee oude companen; Han Gerrits en Bas Verhart, over innovatie, creativiteit en duurzaamheid….

Of toch die aflevering van Gurus, waar Boris zijn compaan Patrick de Laive interviewt? Wat ze knap deden, aangezien ze na een kwartier kletsen helemaal opnieuw moesten beginnen, omdat de capture niet liep…respect…daarom heb ik jullie gekozen 🙂

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

7 Reacties

  Yme Bosma

  Wil wel kijken en luisteren, maar hoor geen geluid en beeld gaat erg traag…


  19 juni 2009 om 13:25
  ronnieo

  @yme: hmmm, raar, hier geen problemos..zou goed moeten gaan. Iemand anders problems?


  19 juni 2009 om 13:43
  rjmvandiepen

  Nee, werkt perfect! Misschien heeft Yme zijn internetprovider niet betaald 😉


  19 juni 2009 om 14:49
  Yme Bosma

  Thuis gaat het prima, op kantoor niet, raar. Vals alarm dus;-)


  19 juni 2009 om 15:49
  Nick

  Wat me niet direct duidelijk wordt, welke website heeft hij opgezet (dus degene waarvan hij denkt dat deze snel verkocht gaat worden). Ik hoorde iets van “vlek”? Ben benieuwd.

  Gr.

  Nick.


  21 juni 2009 om 11:05
  Stijn

  Tenenkrommend slecht dit. Asjeblieft laat de interviewer iets anders gaan doen. Dit is niet zijn vak.


  21 juni 2009 om 16:44
  Nick

  Hij is inderdaad wel een erg gladde vogel :P. Ook die “interne grapjes” lijken me echt een no-no qua interviewen. Maar toch ben ik benieuwd wat hij/zij nou hadden opgebouwd in 4 jaar tijd.


  21 juni 2009 om 16:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!