Blog.nl lanceert schaatsblog

Blog.nl lanceert schaatsblog

Blog.nl lanceert schaatsblogMet de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Reden voor webloguitgever Blog.nl om vandaag schaatsen.blog.nl te lanceren. De redactie is in handen van Judith Snijders, een freelance journaliste, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek in Tilburg. Zij schrijft o.a. voor de jongerenbladen Break Out en Peper en de voetbalclub Willem II. Judith is vanaf haar geboorte bezeten van de schaatssport en volgt de ontwikkelingen in de schaatssport tot in detail.

Helemaal uniek is het idee voor een schaatsblog niet. Wie de reacties op Marketingfacts een beetje volgt kent Coen Wesselman, zelf schaatser en al een geruime tijd aktief met zijn schaatsblog. Ook Geenstijl heeft volgens betrouwbare bronnen ideeen voor een schaatsblog. Iemand enig idee hoe het daar mee staat?


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Olympische sporters mogen geen dagboeken bjihouden die door andere mensen gelezen kunnen worden. Dus een weblog voor de spelen is geen optie. Maar hoe het na de spelen gaat lopen met de blogs voor schaatsers en schaatsters. Ik heb geen idee.. In iedergeval badankt voor de vermelding!

  geplaatst op
 • ja, weet ik.

  geplaatst op
 • Zoals Albert hier ook al aangaf denk ik ook dat de soep niet zo heet gegeten wordt...

  Graag gedaan Coen!

  geplaatst op
 • Hey grapjas (Maarten), en verder?

  geplaatst op
 • Even me zelf wat pushen.
  Via nieuwsrondje houd ik elke dag het laatste nieuws van de OS bij. Niet voor schaatsen, maar voor de Nordic sports (cross country, biatlon, schansspringen). Die krijgen weinig aandacht in Nederland. Zelf ben ik als commentator bij Eurosport zeer nauw betrokken bij deze sporten. Dus het nieuws is vers en goed.

  geplaatst op
 • Ik heb even gevraagd bij de heren, mag niks zeggen. Morgen meer! (of mail ze zelf even..) strikt coporate pr- beleid die weblog- jongens. Grote geld laat ze niet onberoerd ;-)

  geplaatst op
 • Ik weet bij die jongens nooit wie ik nu moet hebben; ik wacht het grote nieuws wel af!

  geplaatst op
 • De "geenstijl" jongens gaan binnenkort van start met schaatsnieuws.tv.

  geplaatst op
 • Kan niet anders zeggen dat het er erg strak uit ziet!

  geplaatst op
 • Ook Marja Vis heeft al het gehele seizoen een weblog. En vele schaatsters schrijven regelmatig al een soort van dagboek. Dus het is niet helemaal nieuw.

  geplaatst op
 • Sinds december vorig jaar is er ook al een onversneden schaatsblog van Zamboni. Kijk maar eens op http://www.zamboni.nl/zamboni/

  Ben niet nagegaan wie die site bezit, maar ik denk niet dat het de echte Zamboni is.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.