Blog.nl lanceert schaatsblog

9 februari 2006, 14:01

Blog.nl lanceert schaatsblogMet de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Reden voor webloguitgever Blog.nl om vandaag schaatsen.blog.nl te lanceren. De redactie is in handen van Judith Snijders, een freelance journaliste, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek in Tilburg. Zij schrijft o.a. voor de jongerenbladen Break Out en Peper en de voetbalclub Willem II. Judith is vanaf haar geboorte bezeten van de schaatssport en volgt de ontwikkelingen in de schaatssport tot in detail.

Helemaal uniek is het idee voor een schaatsblog niet. Wie de reacties op Marketingfacts een beetje volgt kent Coen Wesselman, zelf schaatser en al een geruime tijd aktief met zijn schaatsblog. Ook Geenstijl heeft volgens betrouwbare bronnen ideeen voor een schaatsblog. Iemand enig idee hoe het daar mee staat?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  coen

  Olympische sporters mogen geen dagboeken bjihouden die door andere mensen gelezen kunnen worden. Dus een weblog voor de spelen is geen optie. Maar hoe het na de spelen gaat lopen met de blogs voor schaatsers en schaatsters. Ik heb geen idee.. In iedergeval badankt voor de vermelding!


  9 februari 2006 om 14:21
  maarten

  ja, weet ik.


  9 februari 2006 om 14:36
  media

  Hey grapjas (Maarten), en verder?


  9 februari 2006 om 14:38
  gijsbregt

  Even me zelf wat pushen.

  Via nieuwsrondje houd ik elke dag het laatste nieuws van de OS bij. Niet voor schaatsen, maar voor de Nordic sports (cross country, biatlon, schansspringen). Die krijgen weinig aandacht in Nederland. Zelf ben ik als commentator bij Eurosport zeer nauw betrokken bij deze sporten. Dus het nieuws is vers en goed.


  9 februari 2006 om 15:47
  maarten

  Ik heb even gevraagd bij de heren, mag niks zeggen. Morgen meer! (of mail ze zelf even..) strikt coporate pr- beleid die weblog- jongens. Grote geld laat ze niet onberoerd 😉


  9 februari 2006 om 17:05
  media

  Ik weet bij die jongens nooit wie ik nu moet hebben; ik wacht het grote nieuws wel af!


  9 februari 2006 om 17:16
  media

  Kan niet anders zeggen dat het er erg strak uit ziet!


  9 februari 2006 om 17:30
  marjavis.com

  Ook Marja Vis heeft al het gehele seizoen een weblog. En vele schaatsters schrijven regelmatig al een soort van dagboek. Dus het is niet helemaal nieuw.


  9 februari 2006 om 18:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!