Bloggen in Frontpage

Bloggen in Frontpage

Frontpage krijgt tools om te bloggen, zo meld een geheime bron van Blogherald . MSN Spaces, posten vanuit je MSN Messenger en nu ook Frontpage - Microsoft zet zwaar in op blogs, lijkt het.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Bloggen en messenger is volgens mij het enige waar microsoft in kwaliteit kan bijblijven! De ontwikkelingen van ie7 en longhorn gaan veelste traag en kunnen de ontwikkelingen op het gebied van het web (nieuwe standaarden xhtml 2.0 / css2 / xml vector graphics etc) maar amper bijhouden. Ze worden op veel vlakken voorbij gestreeft door bedrijven als apple, adobe (macromedia) en google. Ik denk niet dat het heel erg veel jaren duurt voordat een van deze bedrijven met een OS voor de pc komt die windows van de markt zal vervagen, ondanks dat ze nu nog in een andere branche zitten.

  geplaatst op
 • Ik zou "meldt" met een "t" schrijven.
  hij meld-t

  geplaatst op
 • Vanuit MSN Messenger hebben ze wel een riante uitgangspositie. Iedereen gebruikt het, dus functionaliteiten die eraan gekoppeld kunnen worden hebben best mogelijkheden. Iedereen in je contact list een automatisch IM-bericht (of weergave in je nick) als je blog een update heeft gehad? Ik zie daar wel toekomst in.

  geplaatst op
 • Jammer dat MS alleen maar 'propriety' formats ondersteunt. Waarom niet loggen via een email-based service, waarbij je vanaf elke gewenste locatie (beveiligd) een entry kunt toevoegen of vanaf je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via SMS of (c)HTML based?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.