Bijblijven bij de digitalisering met de Marketingfacts Updates!

11 februari 2014, 13:39

De ontwikkelingen op het gebied van digitale media en daarmee van digitale marketing gaan snel. Het is dus een kwestie van goed bijblijven. Dat doe je met de Marketingfacts Updates: 14 masterclasses over alle aspecten van digitale marketing waarin je wordt bijgepraat door experts en collega-marketeers. Schrijf je nu in!

Verhalen uit de praktijk

Veel marketeers hebben moeite de mogelijkheden van de digitalisering van marketing te overzien. Daarom organiseert Marketingfacts, in samenwerking met Storm Academy en NIMA, voor het tweede jaar de Marketingfacts Updates. In 14 middagen krijg je inzicht in alle elementen van digitale marketing, zoals online advertising, zoekmachinemarketing, e-commerce, socialmediamarketing, customer service en usability & design.

Je wordt bijgepraat door experts en marketeers uit de praktijk. Zo kwamen er vorig jaar cases voorbij van ING, NS, Vodafone, Sanoma, ANWB, Bol.com, Ziggo, Marktplaats, OHRA, TMG, Deli XL en Adidas, maar ook van kleinere partijen als Willem&Drees, Sportdirect.com, Agradi.nl en Ace & Tate.

Editie 2014

Op 6 mei gaan we van start met de 2014-editie van de Marketingfacts Updates. En ook dit jaar hebben we weer mooie verhalen, nuttige tips en waardevolle inzichten van de beste cases en experts. Wil je die niet missen? Schrijf je dan nu in!

Voor jou?

De sessies zijn speciaal bedoeld voor (online) marketingprofessionals die graag op de hoogte blijven en de diepte in gaan. Kortom: voor marketeers die bij willen blijven om vooruit te komen. En wie wil dat nou niet?

Wat krijg je?

De kosten voor het programma bedragen slechts €1.745,00 (excl. BTW) voor 14 masterclasses van een dagdeel elk – nog geen €125 per masterclass dus!

Voor dat bedrag krijg je:

 • 14 dagdelen waarmee je een jaar lang op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in digitale marketing
 • twee inspirerende bedrijfsbezoeken
 • enthousiaste, nuchtere sprekers met bewezen kennis en ervaring in het vakgebied
 • toegang tot het Marketingfacts Updates-platform
 • bij voldoende aanwezigheid ontvang je een NIMA-certificaat
 • NIMA Senior Marketing Professionals ontvangen 30 PE-punten

Meer informatie

Wil je meer weten of je gelijk inschrijven? Dat kan via marketingfactsupdates.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

7 Reacties

  Jasper

  Is er ook een mogelijkheid om deze masterclasses bij te wonen als student?


  14 maart 2014 om 14:50
  bramkoster

  @Jasper: mail me even op bram apedinges marketingfacts punt nl, dan kijk ik even wat we kunnen doen!


  14 maart 2014 om 14:55
  Matthijs Rosman

  Waar worden de updates gehouden?


  28 maart 2014 om 15:54
  bramkoster

  @Matthijs: in de omgeving Amsterdam. De locatie waar we vorig jaar zaten, houdt op te bestaan, dus we zijn nog op zoek naar een definitieve locatie.


  28 maart 2014 om 15:56
  cathyanne

  Op welke dagdelen vinden de updates plaats, is er een rooster beschikbaar?


  28 maart 2014 om 18:19
  bramkoster

  @Cathyanne: de link die Dieke geeft, daar zijn de data te vinden. De sessies vinden plaats in de middag, van 14u tot ca. 17.30u in de omgeving Amsterdam.


  29 maart 2014 om 07:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!