Ben’r voor een ander

20 juni 2006, 07:31

ik ben’r voor een ander op 14 juli:

In plaats van het gebruikelijke incentive heeft ons sales team (Speurders.nl) toegezegd een hele dag aan de slag te willen voor het goede doel. Uiteraard kon ik niet achterblijven, en stel op die dag bannerruimte en de opbrengsten van de salesactie ter beschikking voor een maatschappelijk relevant project.

Uitnodiging:

We hopen dat er meer online salesteams mee gaan doen, dus schrijf je in via pledgebank en doe mee! We zoeken nog een spannende locatie, hulp bij de organisatie/ verslaglegging en sponsoren voor bijvoorbeeld de borrel. Na afloop van deze dag gaan we een biertje drinken op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Dus doe mee, en ben’r voor een ander!

Emo-tv:

We denken hierbij aan een project dat doelgroepen helpt om gebruik te maken van internet of een opleiding te volgen in nieuwe media, en zo extra kansen creëert die zij anders niet gekregen hadden. Suggesties zijn welkom in de comments.

Maarten Roelofs Manager Online Marketing & Sales Speurders.nl. Hiervoor ilse Media en Wanadoo. Van origine systeembeheerder (Unix, Cisco etc). Eerste activiteiten met internet in 1995, 'IPC', website ontwikkeling. Gelukkig voor het uiterlijk van het internet ben ik hier niet mee doorgegaan. Specifieke interessen zijn technologie en internet en de ROI van online marketing. Internet marketing is naar mijn mening de hoeksteen van elke marketingcampagne. Een campagne die zich niet op internet kan bewijzen moet ernstig heroverwogen worden. Kan zich ergeren aan uitspraken als 'alles wordt TV', het is namelijk net omgekeerd: 'alles wordt internet'

Categorie
Tags

6 Reacties

  Lennaert Schuijt

  Ha Maarten, zeer goed initiatief. Wij sluiten ons graag bij jullie aan met FunnyGames.nl & Kindertent.nl. En omdat Rein het zo graag wilde: Rein, ik ‘Banner’ bij 14 juli jongen!


  20 juni 2006 om 09:24
  Phileas

  Adfactor stelt eveneens gratis ben’rs erbij beschikbaar de 14e. Zou mooi zijn als meerdere exploitanten aansluiten, wie volgt?


  20 juni 2006 om 10:06
  maarten

  Top! Lijkt me leuk als we een prachtige locatie kunnen vinden. Online wereld in actie midden in de zomerdip!

  MR


  20 juni 2006 om 10:08
  Diederik Heinink

  goed initiatief, klinkt leuk. hoe laat begint dit?


  20 juni 2006 om 10:14
  maarten

  Zojuist een positieve reactie van Netdirect gekregen. Ik ga nu op zoek naar een leuke locatie. Iemand suggesties? Leuk ook als een van de video bloggers verslag wil doen.


  20 juni 2006 om 10:48
  media

  Goed initiatief waar ik als Marketingfacts graag aan mee wil doen! Ga alleen 14 juli op vakantie dus ik moet even kijken of ik er die dag zelf bij kan zijn.


  20 juni 2006 om 17:52

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!