Benieuwd welke 75 startups pitchen tijdens TNW Conference?

17 april 2015, 12:30

Bekijk de lijst met startups die zullen pitchen tijdens The Next Web Conference. Ze zijn gekozen door lezers van The Next Web en een onafhankelijke jury van investeerders.

Vorige week stemde het publiek voor hun favoriete startups die deelnemen aan het Boost-programma, ‘powered by Braintree‘, van The Next Web Conference, volgende week in Amsterdam. Men kon 50 van de meest veelbelovende ‘early-stage’-bedrijven op het podium zetten tijdens TNW Conference in Amsterdam op 23 en 24 april. En nu, 35.000 stemmen verder, zijn de resultaten bekend.

Via onderstaande link vind je de volledige lijst van 75 startups die zullen gaan pitchen – 50 geselecteerd door het publiek en 25 door een onafhankelijke jury van investeerders. Kijk mee of pak die misschien wel laatste kans op een ticket voor de conferentie, want er zijn nog maar minder dan 100 kaarten beschikbaar.

Bekijk hier de volledige lijst van startups!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!