Banners testen op weblogs

Banners testen op weblogs

Banners testen op weblogsOp punkey.com is een nieuw fenomeen te zien voor weblogs. Het ondergronde creatieve platform Buutvrij.com heeft een banner ontwikkeld (in samen-werking met Rhinofly) waarmee het mogelijk is om direct en in de banner een t-shirt te reserveren.

De banner heeft het standaard formaat 234 x 60 maar wordt bij aanraking uitgeklapt tot groter formaat. De bezoeker kan dan direct soort shirt kiezen, de kleur en de maat. Na invullen van de gegevens (en mailverificatie) is het shirt gereserveerd. Bij daadwerkelijk in productiename krijgt de reservering voorrang. De banner wordt langzaam maar zeker uitgerold en eerst bij een aantal weblogs en -sites getest om de kinderziektes er uit te halen en reacties te polsen. De banner zal aan elke ontwerper ter beschikking worden gesteld zodat hij of zij reclame kan maken voor de eigen creaties. Voorwaarde is wel dat de site waarop de banner wordt getoond buutvrij genoeg is!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ziet er goed uit Frank, complimenten! Maar waar moet een weblog aan voldoen om Buutvrij te worden verklaard? En is er ook een versie met en formaat dat max. 160 pixels breed is? Wil 'm wel eens testen op Marketingfacts.

    geplaatst op
  • Buutvrij for Life!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.