Auteurs willen doorstart Emerce

7 juli 2003, 11:36

Redactionele medewerkers van Emerce willen op korte termijn samen met de redactie onderzoek doen naar de overlevingskansen van de titel.

Ze willen dat in de tussentijd de activiteiten van Emerce niet opgeschort worden. De auteurs (onder wie Jan Libbenga en Peter Olsthoorn) schrijven teleurgesteld te zijn in het vorige week door Maarten van den Biggelaar en Quote Media aangevraagde faillissement. ?Die stap verbaast ons temeer omdat mede-eigenaar en uitgever Oscar Kneppers volhoudt dat Emerce sinds de reorganisatie van afgelopen voorjaar weer rendabel is.?

De auteurs menen dat Emerce slachtoffer is van een meningsverschil tussen beide aandeelhouders over de afwikkeling van onderlinge afspraken. Het voorstel wordt vandaag verzonden naar Maarten van den Biggelaar (Quote Media), Oscar Kneppers (Iconomy) en de commissarissen van Quote.

Komende vrijdag dient voor de rechtbank in Amsterdam een kort geding van Iconomy waarin de aandeelhouder vordert dat Quote Media zijn verplichtingen nakomt.

Bron:

http://www.adformatie.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!