ANMI summerschool over convergentie

24 augustus 2005, 19:45

ANMI SummerschoolNet als gisteren is ook nu weer op Frank-ly een verslag te vinden (helaas zonder video) van de ANMI-lezing van vanavond. Onderwerp van discussie: Convergentie van TV, Internet en mobiel.

Drukbezocht, boeiende discussie en interessante mensen. Lees er meer over op Frank-ly en bij Hans on Experience.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

3 Reacties

  henkjanwinkeldermaat

  Marco, Monique ligt al te slapen dus na een rondje linkjes ga en reacties lezen zet ik under deze pressure de foto’s er op. Leuk je gesproken te hebben, ben jij eigenlijk een Tukker?


  24 augustus 2005 om 20:32
  henkjanwinkeldermaat

  Sorry… Camera powered down due to low battery charge. Ik heb er ook aardig wat genomen geloof ik. Eerst even opladen dus, en ik ook. Morgen verder. Fris en vrolijk. Van mijn kant overigens alleen foto’s, geen verslag (dat laat ik liever aan jullie over). Ik heb overigens alle sheets (hoe heten die dingen dan?) gefotografeerd. Staat alles op. Even geduld. Dank u.


  24 augustus 2005 om 20:42
  Robert Gaal

  Als ik naar mezelf kijk heb ik een veel beter beeld van de infrastructuur na deze presentaties, en niet zozeer de applicaties (met een C, *hint hint). Raar genoeg had ik het tegenovergestelde verwacht.

  Toch erg nuttig om mee te maken. Je zag dat Michiel het publiek op z’n hand had, met hier en daar een crow-pleaser. En dat voor zo’n ‘saai bedrijf’ 😉

  Raar moment ook aan het einde toen iemand de volledige strategie vroeg voor zijn “kinder-tv format”. Maar goed, lef had ‘ie zeker…


  25 augustus 2005 om 05:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!