Analisten beginnen weblog

14 januari 2003, 10:33

Het gaat niet goed met echte technologiebedrijven, dus ook niet zo goed met de adviseurs ervan. Analisten van Jupiter Research hebben zoveel tijd over dat ze maar aan het loggen slaan.

Een handjevol analisten van het internetanalysebureau Jupiter Research beschrijven vanaf vandaag hun werkzaamheden, voornamelijk het lezen van nieuwswebsites, op weblogs.jupiterresearch.com. De weblogs van Jupiter worden ‘dedicated research analyst Weblogs’ genoemd, bijgehouden door enkele ‘senior analists’, waarvan de cv’s eveneens op de logpagina’s zijn te vinden.

Volgens Jupiter zijn de weblogs de uitgelezen mogelijkheid om op een nieuwe manier met cli?nten in contact te komen en idee?n uit te wisselen met de wereld… Jupiter zegt er prat op te gaan niet alleen over de allernieuwste internettechnologie?n te schrijven, maar ze ook zelf nog eens te omarmen. Als een maand in de internetwereld nog steeds een jaar is, loopt Jupiter ongeveer een halve eeuw achter.

Bron:

http://www.planet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!