Amazon’s printing on demand

11 april 2005, 04:00

Amazon nam kort geleden Booksurge over en kan daarmee printing on demand gaan aanbieden. Het is de tweede overname van Amazon in vijf jaar tijd en gaat gepaard met de nodige geruchten omtrent de wijze waarop Amazon deze service gaat aanbieden. Overigens mede veroorzaakt door Amazon zelf die niets wil loslaten. Patty Smit, woordvoerder bij Amazon in NYT : “We feel we can do great things together. We’re just not saying what that might be”.

De papieren pers weet zich op de ??n of andere manier (nog) geen raad met de snelle opkomst van ‘blogs’ en inwoners maken hun eigen lokale krant. Ik denk dat gevestigde schrijvers over 5 jaar ook geen raad weten met allerlei ‘hobby-schrijvers’ die hun boeken via printing on demand bij Amazon aanbieden….

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!