[Advertorial] Zoek mee naar de slechtste software van Nederland!

28 oktober 2013, 11:59

Moet jij werken met een bedrijfsapplicatie die totaal niet aansluit op wat jij wilt? Je bent niet de enige. Software kan mensen het leven aardig zuur maken en kost sommige bedrijven letterlijk de kop tegenwoordig. Nomineer jouw bedrijfsapplicatie als slechtste software van Nederland en maak kans op een gloednieuwe oplossing die wel werkt ter waarde van 10.000 euro!

Van relatiebeheer, leadmanagement, projectadministratie, documentbeheer, inkoop tot de facturatie; een systeem moet zich aanpassen aan de snel veranderende eisen en wensen van jouw bedrijf, en niet andersom. Hoog tijd om als gebruiker de touwtjes in handen te nemen.

Waarom zou software je het leven zuur maken? Met de techniek van nu kun je in no time een bedrijfsapplicatie op maat ontwikkelen voor het web en mobiel, die rendeert in plaats van frustreert. Zonder hulp van de IT-afdeling. Zodat jij altijd snel kunt blijven schakelen.

Zet de hakbijl in dat ouderwetse, omslachtige, logge, inflexibele en bloedirritante system. Nomineer jouw bedrijfsapplicatie als slechtste software van Nederland en maak kans op een nieuwe oplossing van Betty Blocks die wel werkt ter waarde van 10.000 euro!

Wij durven de uitdaging aan. Jij ook? Doe mee en maak het verschil voor jouw bedrijf!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!