[Advertorial] Ondernemer, denk aan je internetkosten

13 augustus 2013, 13:30

Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunen zzp’ers en ondernemers

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Door de complexe regelgeving laten zij geregeld belastingvoordelen liggen. Daarom ondersteunen Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs in de komende maanden ondernemers met praktische tips, onder meer via 5 korte video's.

Deze week gaat het over internetkosten. Veel ZZP'ers gebruiken hun internetverbinding thuis ook voor zakelijke doeleinden – bijv. om deze blogpost te lezen. De kosten voor die verbinding zijn aftrekbaar van de winst, ook bij alles-in-één-pakketten.

Ontdek in onderstaande video hoe u geld kan besparen op uw internetkosten. Of doe gelijk de belastingcheck om te kijken hoe u nog meer voordeel kunt behalen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!