[Advertorial] Ondernemer, denk aan je aanloopkosten

3 september 2012, 07:00

Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunen zzp’ers en ondernemers

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Door de complexe regelgeving laten zij geregeld belastingvoordelen liggen. Daarom ondersteunen Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs in de komende maanden ondernemers met praktische tips, onder meer via 5 korte video's.

Deze week gaat het over aanloopkosten. De gemiddelde ondernemer loopt zo'n €1.200 aan voordeel mis omdat hij de kosten in de aanloopfase van zijn nieuw bedrijf vergeet bij te houden en af te trekken van de belasting.

Ontdek in onderstaande video hoe u kan besparen op deze kosten. Of doe gelijk de belastingcheck om te kijken hoe u nog meer voordeel kunt behalen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

    SvenCooler

    Leuk gedaan en goed gebruik gemaakt van video marketing door het grote aantal eigen video’s dat wordt gesuggereerd na het kijken van het filmpje. Wanneer jullie de beschrijvingen verder uitbreiden binnen YouTube zal je nog beter gevonden worden. Denk wel aan de SEO copyrighting.

    Ik ga nu direct de accountant bellen en `m eens aan de tand voelen over die studiekosten!


    27 augustus 2012 om 14:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!