Advertorial: NIMA Awards 2013: Nomineer jouw kanshebber

7 november 2013, 11:00

Op 16 januari 2014 worden de NIMA Awards uitgereikt. Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is trots op dit evenement waarbij marketeers het marketingvak en de geleverde prestaties van het afgelopen jaar vieren. Marketing is een essentieel onderdeel voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Marketing is ondernemen. En ondernemen is risico’s durven nemen, in het diepe springen. Met je kop boven het maaiveld. Maar ook springen naar het volgende niveau in de Product lifecycle. Het thema van de NIMA Awards is dan ook JUMP!

NIMA presenteert de organisaties die dit verschil hebben gemaakt, verdeeld in de categorieën; MarketingLaunch, MarketingNext en MarketingCompany.

Heb jij een ware kanshebber voor ogen die het verschil maakt? Nomineren kan tot en met zondag 10 november via de speciale event website.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!