Advertorial: Kom op 28 juni naar Brian Solis en krijg een Marketingfacts Jaarboek

12 juni 2012, 14:00

Marketingfacts-blogger J-P De Clerck organiseert op 28 juni eerstkomende een reeks workshops met Brian Solis, gemodereerd door die andere social media expert, Olivier Blanchard. Het programma werd volledig op maat gemaakt zodat marketeers en managers leren hoe ze meer relevant voor de moderne consument kunnen worden.

J-P schreef het hoofdstuk over de evoluties betreffende social media marketing in het Marketingfacts Jaarboek en schenkt aan de Marketingfacts lezer die vanaf nu voor het evenement inschrijven, een gratis exemplaar van deze meer dan 300 pagina’s tellende ‘must have’. Info over het evenement vind je hier.

Wil je een jaarboek? Schrijf dan hier in en tik als ‘promotiecode’ bij het bestellen ‘solisjaarboek’ (zonder de aanhalingstekens) in en je krijgt er één thuisbezorgd.

Wij zullen er zeker bij zijn en brengen binnenkort een interview met Brian. Tot in Antwerpen?

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!