[Advertorial] Kennissessie Real Social Business: Sociaal gedrag als basis voor resultaat

29 augustus 2013, 08:29

eFocus organiseert op donderdag 12 september de kennissessie ‘Real Social Business’. Tijdens de sessie bespreken we wat de achterliggende drijfveren en randvoorwaarden zijn om via een organisatie voor unieke en pakkende social content te zorgen. Met als doel (potentiële) klanten optimaal te betrekken. Meer weten? Deelname is kosteloos, schrijf je in via de website.

Er bestaan honderden verschillende sociale netwerken en media die dagelijks door klanten worden gebruikt. Organisaties proberen hier op in te haken door vooral aanwezig te zijn. Maar om contact te maken, is er meer nodig dan leuke content. Wat is het geheim achter echt en langdurig klantcontact en wat is de impact hiervan op de organisatie? En wat is er bij een organisatie voor nodig om langdurige verbindingen aan te gaan met klanten via sociale media? Visie en cases wisselen elkaar af en er is ruim baan voor interactie.

Locatie en programma

eFocus in Utrecht

14.00 tot 14.30 – Ontvangst en introductie

14.30 tot 15.00 – Kenmerken van sociaal gedrag, zowel on- als offline (door Kirsten Wagenaar)

15.00 tot 15.30 – Consequenties voor jouw organisatie (door Michiel van Dam)

15.30 tot 15.45 – Korte pauze

15.45 tot 16.30 – Social business, het ideaal plaatje (door Kirsten Wagenaar)

16.30 tot 17.00 – Afsluitende borrel

De sessie wordt gegeven door eFocus’ social strateeg Kirsten Wagenaar en social consultant Michiel van Dam, op donderdag 12 september bij eFocus in Utrecht.

Schrijf je gratis in

Voor wie?

Social media managers, online marketeers, communicatie managers, brand managers, marketing managers, afdelingshoofden.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!