[Advertorial] Hoe zet jij mobile marketing effectief in?

10 september 2012, 08:32

Beeckestijn Business School start in november met een korte, krachtige opleiding Mobile Marketing. In 6 avonden leer je hoe je praktisch en concreet met mobile aan de slag kunt. Naast de laatste trends en ontwikkelingen komen ook de beschikbare tools aan bod en leer je hoe je die in kunt zetten. Je rondt de opleiding af met een eigen mobile marketingplan dat je direct kunt toepassen in je eigen organisatie. Kom voor meer informatie naar het gratis proefcollege op 20 september.

Onderwerpen tijdens de opleiding Mobile Marketing zijn:

  • College 1: Trends, ontwikkelingen mobile marketing, uitleg plan

  • College 2: Mobile marketingstrategie omzetting naar mobile mix

  • College 3: Mobile campagne management, permission based marketing en cases

  • College 4: Mobile marketing analytics

  • College 5: Technieken en toepassingen van mobile marketing

  • College 6: M-commerce: techniek, content, budgetting en deliverability

Het proefcollege geeft je een goede inhoudelijke indruk van deze opleiding; onderwerpen als opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding Mobile Marketing, studiebelasting etc. komen aan de orde. Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Lees meer over de opleiding of meld je direct aan voor een proefcollege op www.beeckestijn.org.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!