Advertorial: Effectieve en praktijkgerichte marketingopleidingen bij NCOI

19 augustus 2013, 06:48

Start in september!

De digitale revolutie heeft geleid tot een verschuiving van zender naar ontvanger. Dit heeft grote gevolgen gehad voor Marketing & Communicatie. In de huidige recessie wordt de functie van marketing- of communicatiemanager nog belangrijker. Wat is uw rol in deze veranderende samenleving? Hoe zet u social media en online marketing in voor uw zichtbaarheid en reputatie? Ondersteun uzelf en uw bedrijf met een praktijkgerichte marketing- of communicatieopleiding die goed te combineren is met uw werk, zodat u effectief en gericht uw doelen bereikt. U kunt al in september starten!

Onze lesstof sluit perfect aan bij uw werk

Bij NCOI vindt u altijd een training of opleiding op het gebied van marketing en communicatie die perfect aansluit op uw eigen werksituatie. NCOI biedt MBO-, HBO- en Masteropleidingen aan, met relevante kennis uit de praktijk die direct toepasbaar is. U kunt een opleiding volgen op het gebied van onder andere Marketing, Online Marketing en Social Media en Marketingcommunicatie. Ook hebben we een uitgebreid aanbod NIMA-opleidingen. Een compleet overzicht van al onze opleidingen en trainingen vindt u op onze website. Hier kunt u zich ook direct inschrijven om bijvoorbeeld in september te starten op een leslocatie bij u in de buurt.

Kennis uit de praktijk

Omdat kennis voor u pas relevant is als u die direct kunt toepassen in uw werk, zorgen wij ervoor dat de opleidingen ontwikkeld en geüpdatet worden door specialisten uit de marketing- en communicatiepraktijk die altijd werken vanuit de laatste ontwikkelingen en verwachtingen. We hanteren daarvoor werkveldcommissies, adviesraden en de ervaringen van oud-studenten. De praktijk in marketing en communicatie staat dan ook altijd centraal tijdens de lessen. Daar koppelt u de theorie aan uw eigen werksituatie, zodat u direct rendement heeft van de opleiding of training.

Leren als het u uitkomt

Waarschijnlijk heeft u een drukke agenda. Daarom kunt u onze opleidingen en trainingen volgen op het moment dat het u uitkomt. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Bovendien kunt u op verschillende momenten in het jaar starten en vindt u altijd een leslocatie bij u in de buurt. Op deze manier biedt NCOI u optimale flexibiliteit en zijn onze opleidingen prima te combineren met een drukke baan.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze marketingopleidingen of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze ervaren opleidingsadviseurs. U kunt hen bereiken via 035 – 6 400 411.

Afbeelding: m00by (cc)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!