Advertorial: Effectieve en praktijkgerichte marketingopleidingen bij NCOI

19 augustus 2013, 06:48

Start in september!

De digitale revolutie heeft geleid tot een verschuiving van zender naar ontvanger. Dit heeft grote gevolgen gehad voor Marketing & Communicatie. In de huidige recessie wordt de functie van marketing- of communicatiemanager nog belangrijker. Wat is uw rol in deze veranderende samenleving? Hoe zet u social media en online marketing in voor uw zichtbaarheid en reputatie? Ondersteun uzelf en uw bedrijf met een praktijkgerichte marketing- of communicatieopleiding die goed te combineren is met uw werk, zodat u effectief en gericht uw doelen bereikt. U kunt al in september starten!

Onze lesstof sluit perfect aan bij uw werk

Bij NCOI vindt u altijd een training of opleiding op het gebied van marketing en communicatie die perfect aansluit op uw eigen werksituatie. NCOI biedt MBO-, HBO- en Masteropleidingen aan, met relevante kennis uit de praktijk die direct toepasbaar is. U kunt een opleiding volgen op het gebied van onder andere Marketing, Online Marketing en Social Media en Marketingcommunicatie. Ook hebben we een uitgebreid aanbod NIMA-opleidingen. Een compleet overzicht van al onze opleidingen en trainingen vindt u op onze website. Hier kunt u zich ook direct inschrijven om bijvoorbeeld in september te starten op een leslocatie bij u in de buurt.

Kennis uit de praktijk

Omdat kennis voor u pas relevant is als u die direct kunt toepassen in uw werk, zorgen wij ervoor dat de opleidingen ontwikkeld en geüpdatet worden door specialisten uit de marketing- en communicatiepraktijk die altijd werken vanuit de laatste ontwikkelingen en verwachtingen. We hanteren daarvoor werkveldcommissies, adviesraden en de ervaringen van oud-studenten. De praktijk in marketing en communicatie staat dan ook altijd centraal tijdens de lessen. Daar koppelt u de theorie aan uw eigen werksituatie, zodat u direct rendement heeft van de opleiding of training.

Leren als het u uitkomt

Waarschijnlijk heeft u een drukke agenda. Daarom kunt u onze opleidingen en trainingen volgen op het moment dat het u uitkomt. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Bovendien kunt u op verschillende momenten in het jaar starten en vindt u altijd een leslocatie bij u in de buurt. Op deze manier biedt NCOI u optimale flexibiliteit en zijn onze opleidingen prima te combineren met een drukke baan.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze marketingopleidingen of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze ervaren opleidingsadviseurs. U kunt hen bereiken via 035 – 6 400 411.

Afbeelding: m00by (cc)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De redactie van Marketingfacts, bestaat tegenwoordig uit Luuk Ros & Matthijs van den Broek. Zie ook colofon: https://marketingfacts.nl/colofon/

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!