[Advertorial] De Grote Abonnementencheck: hoe zit het met jouw sms-gedrag?

1 mei 2013, 10:29

Weet je eigenlijk wel hoeveel sms’jes je maandelijks verstuurt? Schrik je ook elke keer als je je telefoonrekening onder ogen krijgt? Laat het ons weten in onze enquête over sms-gedrag.

Wat dat betreft is het niet eenvoudig om het juiste abonnement te vinden. Kon het maar makkelijker. Dit gemak is dus het uitgangspunt van Vodafone Red, waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt sms’en. Klaar.

Om het gedrag van de Nederlandse smartphonegebruiker in kaart te krijgen, heeft Want.nl de handen ineen geslagen met Vodafone Red voor De Grote Abonnementencheck: vier enquêtes waaruit duidelijk wordt wat jouw bel-, sms- en datagedrag is en wat je van een provider verwacht.

Niet alleen krijg je op deze manier een helder overzicht van jouw smartphonegedrag – en daarmee ook of het handzaam is om te switchen van abonnement of provider – ook maak je kans op de fonkelnieuwe Samsung Galaxy S4. Doe je mee aan één enquête, maak je één keer kans. Doe je aan alle vier de enquêtes mee, dan verviervoudig je je kans.

Voor nu succes met de tweede enquête over hoe jij sms't!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!