[Advertorial] 12 november a.s.: Congres Content Marketing & Webredactie

22 oktober 2013, 13:59

Dagelijks bezig met online marketing, content of webredactie? Laat je dan inspireren op het Congres Content Marketing & Webredactie. Je leert hier van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing, online copywriting, conversie, communitymanagement en social media. Blijf net als je vakgenoten bij en stel je eigen programma samen!

Sprekers

De dag is gevuld met leerzame workshops, praktijkcases en keynotes van o.a. Mark Schaefer, C.C. Chapman, Edwin Vlems, Marco Derksen, Mischa Coster, Sarah Richards, Robert Doggers, Henk van Ess, Jan Kuyper, Ronald Hoeksma, Janneke Belt, Eddy Boeve en Wim Daniëls.

Meer informatie

Meer informatie over de aanwezige sprekers en de onderwerpen die op het programma staan vind je op de website van Congres Content Marketing & Webredactie. Het congres in de Jaarbeurs trok vorig jaar meer dan 550 deelnemers.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!