Adverteren in het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017. Of een branded cover. Omdat het kan.

26 februari 2016, 09:30

Op dit moment zijn wij, samen met een flink aantal bloggers en experts, aan het schrijven voor het Marketingfacts Jaarboek 2016-17. Deze elfde editie verschijnt in mei 2016. Dit naslagwerk is verplichte kost voor iedereen die met marketing te maken heeft of krijgt. We bieden een beperkt aantal adverteerders de mogelijkheid om in ons Jaarboek te adverteren. Als je daar meer over wilt weten, of als je een Jaarboek met een gepersonaliseerde omslag als (relatie)geschenk wilt gebruiken, lees dan vooral verder.

Commerciële opties

We bieden een beperkt aantal adverteerders de mogelijkheid om in ons Jaarboek te adverteren. Met een eerste oplage van 5.000 stuks bereik je als adverteerder een grote groep (online) marketeers en beslissers aan klant- en bureauzijde. Daarnaast maakt ook een groeiend aantal HBO/WO instellingen gebruik van dit unieke boek. Net als in 2015 zal het Marketingfacts Jaarboek dit jaar ook weer in een digitale versie (ePub3) worden uitgegeven.

Dit zijn de mogelijkheden voor adverteerders:

  • 1/1 pagina fullcolour bij een hoofdstuk of intermezzo naar keuze;

  • Een gesponsorde boekenlegger. Deze zit vast aan het boek en blijft zo het hele jaar in beeld;

  • Marketingfacts Jaarboek met gepersonaliseerde omslag;

  • Een case in een hoofdstuk naar keuze;

  • Extra scherpe tarieven bij afname grotere aantallen;

Het boek

Dit jaar zal het Marketingfacts Jaarboek naast de bekende hoofdstukken ook nog een aantal hot topics bevatten. De onderwerpen hiervan zijn (1) Customer Journey, (2) Contentmarketing, (3) Optimalisatie, (4) Psychologie, (5) Marketing Automation, (6) Webcare & Monitoring (7) Privacy & wetgeving.

In totaal zal in ruim 400 pagina’s worden uitgelegd wat de verschillende onderwerpen betekenen, waar we op de betreffende vakgebieden staan en blikken we met onze experts vooruit. Daarnaast voegen we bij diverse hoofdstukken cases, praktische how-to’s en/of interviews met experts toe.

Kans

Past jouw organisatie bij het Marketingfacts Jaarboek? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact op met Majid via majid@marketingfacts.nl of Emile via emile@marketingfacts.nl. Bellen kan natuurlijk ook: +316 46 87 53 99.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!