[Adv] Webinar ‘Retargeting op Facebook’

25 november 2013, 10:39

Retargeting is de meest succesvolle manier van online advertising. Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld. Zou een combinatie van deze twee niet een droom voor elke online adverteerder zijn? Adcrowd denkt van wel en heeft deze twee krachtvelden samen gebracht in zijn unieke self-service platform. In een live webinar gaat oprichter Jorrit Baerends in op de mogelijkheden van retargeting op Facebook en deelt verschillende tips voor succesvolle retargeting. Er zal voldoende ruimte zijn om als deelnemer zelf vragen te stellen.

Na het volgen van dit webinar kan een deelnemer zelf zeer eenvoudig een campagne opzetten. Hierbij ontvangen nieuwe accounts ook nog eens 50 euro tegoed, zonder verdere verplichtingen. Schrijf je hier in voor het gratis webinar.

Adcrowd biedt een self-service retargeting platform aan. Dit betekent dat u tegen de laagste tarieven en met volledige transparantie zelf aan de knoppen kunt zitten om dagelijks conversies te genereren door het toepassen van retargeting. Naast retargeting op het web is het mogelijk om retargeting toe te passen op Facebook, zowel in de Sidebar als in de News Feed.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!