ADV: Leer alles over online marketing en -verkoop bij de HAN

28 januari 2014, 07:29

Het internet biedt succesvolle mogelijkheden om je producten en diensten te verkopen. Om relaties te werven en te behouden. Wil je leren hoe online marketing en -verkoop resultaatgericht in te zetten?! Tijdens de opleidingen E-commerce A & B doe je kennis en vaardigheden op waardoor je organisatie succesvol wordt en blijft. Daarnaast bieden deze opleidingen je een goede basis waardoor je je marketing kennis en vaardigheden gaat ontwikkelen en verdiepen. De docenten van deze opleidingen zijn (on- en offline) marketingspecialisten die graag hun opgedane kennis en ervaring met je delen. www.han.nl/marketing

De opleidingen E-commerce A & B

De avondopleidingen E-commerce A & B van de HAN nemen je mee in de wereld van o.a. Google Adwords, Google Analytics, social media, zoekmachine optimalisatie (SEO) en online strategie. De opleidingen bestaan uit zowel praktische en theoretisch delen. Theorie en praktijk zijn zo in elkaar verweven dat de opgedane kennis direct voor je organisatie toepasbaar is.

E-commerce A is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met online marketing en -verkoop

Er is geen instapniveau voor deze opleiding vereist. Na deze opleiding weet je hoe je bezoekers voor je site bereikt, werft en verleidt. Hoe je bestaande klantrelaties behoudt en uitbouwt. En hoe je meer winst behaalt door slim en efficiënt om te gaan met je marketingbudget en -middelen zoals je site, webshop, zoekmachine marketing, emailmarketing en social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

E-commerce B is bedoeld voor mensen met enige kennis van en ervaring met online marketing en/of -verkoop. In deze opleiding staat het schrijven van een strategisch online marketing centraal. Tevens gaat de opleiding dieper in op de onderwerpen Google Adwords, Google Analytics, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Facebook marketing. Na deze opleiding ben je een echte online marketing en -verkoop professional!

Praktijkgerichte opleidingen

De docenten van E-commerce A & B zijn ondernemers, (online) marketingprofessionals. Zij brengen hun werkervaring direct over tijdens de lessen.

Kwaliteit

In de categorie ‘grote hogescholen’ staat Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) op de eerste plaats in de ranglijst die het weekblad Elsevier over 2013 heeft opgesteld.

De opleiding E-commerce A & B start twee keer per jaar en je kan nog in februari 2014 starten! Schrijf je in via onze website of vraag de brochure aan voor meer informatie.

Je kunt ook contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs via (026) 3691300. Daarnaast kan je 5 februari aanstaande kennismaken met het marketingvak tijdens onze open avond.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!