[Adv] Gratis seminar over e-commerce en digital marketing

13 maart 2014, 12:29

De verschuiving van offline naar online is al lange tijd gaande, daar kunnen we niet omheen. We weten allemaal dat internet de belangrijkste tool is die we hebben, maar hoe gebruiken we dat om harder te groeien? Hoe wordt het online domein je belangrijkste verkoopkanaal en wat doet jouw organisatie met tools als e-commerce en digital marketing?

Basket Builders en Sitecore organiseren op 24 april 2014 het gratis seminar Go2Commerce

Het thema? Digital marketing en e-commerce

Het evenement biedt een interessant programma voor professionals die betrokken zijn bij sales-, marketing-, IT- en managementprocessen. Je krijgt inzicht in wereldwijde trends en ontmoet experts die hun ervaringen en successen, maar ook hun tegenslagen met je delen. Tijdens de Digital Marketing Pressure Cooker kan je met een creative director en een interactie designer brainstormen over je website, digitale strategie of e-commerce mogelijkheden.

Datum: 24 april 2014

Tijd: 12.30 – 17.30 uur

Locatie: Undercurrent, Amsterdam

Klik hier voor het volledige programma of schrijf je direct in.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!