7 Ditches TV: Dirk Zeelenberg over Divorce en Spread the Brand

13 mei 2013, 13:59

Natuurlijk is het altijd leuk om met Dirk Zeelenberg te praten. Hij is scherp, heeft humor en is op dit moment natuurlijk mateloos populair als David in de populaire RTL serie Divorce.

Maar dit alles is niet echt een reden om aandacht aan hem te geven op Marketingfacts. Dat is Spread the Brand wel, het platform waar hij mede initiatiefnemer van is. Er is al behoorlijk discussie over geweest, betaald worden voor tweets. Volgens Dirk moeten we er allemaal niet zo spastisch over doen. Ben benieuwd naar jullie mening.

Tip: vanaf 13:20 in het gesprek praat ik met Dirk over Spread the Brand.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!