• Mobile
  wordt gesponsord door

Rabosport eerste met mobile app voor Olympische Spelen 2010: 10.000 downloads

Rabosport eerste met mobile app voor Olympische Spelen 2010: 10.000 downloads
, HR Sport
@hansslender

Als een bank beweert de bank van sportend Nederland te zijn, dan moeten zij dit ook waarmaken. Al sinds enkele jaren loopt Rabobank voorop binnen de sportwereld met de website Rabosport.nl. Daar richten zij zich voornamelijk op de sporten wielrennen, hockey en paardensport. Maar Rabobank is niet alleen online actief bezig met het vergroten van de zichtbaarheid voor haar sporten, ook mobiel timmeren zij aan de weg. Omdat drie centrale sporten van de bank hun evenementen vooral in de zomer plaatshebben. Ook in de winter wil Rabosport dicht bij de Nederlandse atleten blijven. In navolging op de succesvolle Rabo iTour App van afgelopen zomer, die ruim 80.000 keer werd gedownload, introduceert Rabobank een app voor de Olympische winterspelen. Met de Rabo Sport App kunnen sportliefhebbers de prestaties van alle Nederlandse deelnemers aan de Olympische Spelen van Vancouver op de voet volgen. Na elke rit (schaatsen), run (bobsleeën en snowboarden) of heat (shorttrack) kunnen liefhebbers de tijden bekijken, ongeacht waar zij zich bevinden.

De Rabo Sport app is de enige Nederlandse app met nieuws vanuit Vancouver en staat in de categorie sport in de appstore hoog in de top.  De Rabo Sport app is nu te downloaden. Tot nu toe zijn er al 10.000 gebruikers van deze nieuwe Vancouver Rabo Sport app.

Naast de Rabo Sport app is ook de Rabo Hockey app in de store te vinden. De Rabo hockey App biedt live scores van de Rabo Hoofdklasse, de Champions Trophy en de WK’s en bovendien een kalender van de hockeyfeestjes.

Binnenkort komt er ook een ProTeam app uit om de prestaties van de wielrenners op de voet te volgen. Sportliefhebbers die in bezit zijn van een andere smartphone dan de iPhone kunnen terecht op mobiele versie van Rabosport: http://m.rabosport.nl/vancouver.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Zonde dat de Rabobank niet verder kijkt dan z'n neus lang is, door alleen een iPhone app te maken.

  geplaatst op
 • Een versie voor android zou best welkom zijn...

  geplaatst op
 • Een versie voor mijn crackberry zou ik zeer op prijs stellen :-(

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.