Probeer Exact Online nu 30 dagen gratis #adv

12 mei 2014, 07:00

Dit is online bedrijfssoftware waarmee u projectmanagement, urenregistratie, facturatie, boekhouding & CRM in 1 oplossing voert. Vanaf € 119,- p/m heeft u al een flexibel abonnement.

Voorkom het weglekken van omzet door fouten in urenregistratie & facturatie én wees de concurrentie een stap voor. Want onze geïntegreerde online bedrijfssoftware laat dienstverleners winstgevende projecten opleveren én hun service verbeteren. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Manage alle projecten in 1 geïntegreerd pakket met Exact Online. Dat zorgt voor gedetailleerd inzicht, alles sluit op elkaar aan! Precies wat nodig is om kwaliteitsprojecten op te leveren. Handige cockpits laten de laatste status van elk project zien. Er wordt zelfs aangegeven wat er moet gebeuren om ze op tijd én binnen budget op te leveren.

Meer weten? Probeer Exact Online 30 dagen gratis of bekijk de demo.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!