212 Amsterdam start user generated weblog

15 september 2005, 20:32

Nadat het AD.nl en de Volkskrant bekend hebben gemaakt te beginnen met weblogs, lijkt de strijd om de blogger definitief te zijn begonnen.

Deze week hebben ook alle ca. 1.000 mensen op de mailinglist van 212 Amsterdam een login ontvangen waarmee ze zelf berichten kunnen plaatsen op de weblog van 212 Amsterdam. Paul Eikelenboom, een van de iniatiefnemers, ziet het als een experiment en ziet de weblog als een uitbreiding op het maandelijkse event en een aanvulling op de bestaande marketingweblogs.

Interessant iniatief waarbij ik vooral benieuwd ben naar hoe men de (in potentie) 1.000+ bloggers in de hand wil houden. Een van de controlemechanismen daarbij is de spam-button. Een button die lezers kunnen gebruiken als ze denken dat het bericht spam is.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Eric

    Daarmee zou het wel eens in één keer het grootste weblog van Nederland kunnen worden. Welk weblog heeft er nu zoveel bloggers?


    16 september 2005 om 05:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!