InfographicMonday: Carrière maken via sociale media

10 oktober 2011, 02:38

In het digitale tijdperk waar communicatie tweerichtingsverkeer is zie je steeds meer dat werkzoekenden zichzelf aanbieden door zich online te positioneren. Denk daarbij aan een LinkedIn profiel dat constant wordt bijgehouden of aan bijvoorbeeld “Even voorstellen” op Marketingfacts waar kandidaten zich aan werkgevers voorstellen. Deze InfographicMonday staat daarom in het teken van infographics die laten zien hoe je jezelf online kan ‘branden’ en jezelf aan een baan kan helpen.

Social media for the career-minded

Job searching with social media

The evolution of the advertising executive

The 5 minute guide to getting a job in social media

The PR communication world of 2021

Danny Oosterveer
Data-gedreven digital marketeer bij Datasexual

Data-gedreven digital marketeer. Resident bij Amdax en Woonduurzaam. Daarnaast vertel ik vaak als spreker over data-gedreven marketing. Auteur van het boek Data-bedreven marketing. Eén van de twee Groene Nerds.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Maarten Bunnik

  Wat een geweldige tussenstand voor degene die het gevoel hebben dat social media nog maar in de kinderschoenen staan alleen al om het feit dat er feitelijk nog maar relatief weinig mensen participeren. Ik behoor tot de categorie die op dit moment absorbeerd en tracht te participeren. Daarna volgt wellicht nog een fase………

  Dit is in ieder geval een mooie wake up call


  11 oktober 2011 om 02:22
  Isabella

  A prvavcotioe insight! Just what we need!


  29 juli 2016 om 22:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!