Advertorial: Interactieve magazines eenvoudig opmaken en publiceren naar het web & iPad

3 oktober 2011, 05:05

Dat print media terrein verliest tegenover digitale varianten is inmiddels wel een geaccepteerd gegeven. BlueBerry biedt een alternatief voor de opmaak & publicatie van interactieve magazines en presentaties. Geen druk- en distributiekosten, met een klik op de knop uw interactieve magazine publiceren naar het Web, iPad & USB tegelijkertijd. Het BlueBerry Magazine platform stelt u in staat publicaties eenvoudig online op te maken, te verspreiden via meerdere kanalen en de leesresultaten achteraf via uitgebreide statistieken te bekijken.

Wat is het BlueBerry platform?

De BlueBerry Magazine Editor maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een magazine vorm te geven voor online doeleinden en deze publicatie in één keer naar het web en iPad te publiceren. De leesbaarheid van een gedrukt magazine, met extra interactiviteit. Het is eenvoudig magazines te verrijken met video, audio, effecten, gebruikers-interactie & animaties. Een personeelsmagazine dat normaal als print wordt uitgegeven komt met gebruik van animatie, user input & video helemaal tot leven. En het verspreiden? Dat gebeurt gewoon via e-mail.

Hoe te gebruiken?

De software werkt geheel vanuit de webbrowser en is een combinatie van elementen uit Powerpoint & Flash. Het systeem is ontwikkeld voor grafische vormgevers die een idee mooi kunnen vormgeven, maar technisch niet in staat zijn het idee uit te werken. De Magazine Editor stelt de gebruiker in staat eenvoudig te starten vanuit PDF, of de publicatie vanuit een blanco werkblad interactief te maken. Niet alleen vormgevers zijn in staat het systeem te gebruiken, na de opmaak van de pagina-templates kunnen andere medewerkers de invulling op zich nemen.

In bovenstaande video een korte demonstratie van het werken met de Magazine Editor met daarbij de weergave van de publicatie op het web & iPad.

Waarvoor wordt het gebruikt?

De Magazine Editor is niet enkel geschikt om digitale magazines aan te bieden;

eigenlijk lenen alle vormen van print communicatie zich voor de Editor. Jaarverslagen, whitepapers, personeelsbladen, brochures en zelfs presentatie- en sales-tools zijn al succesvol ontwikkeld met de Magazine Editor.

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van ondernemingen die gebruik maken van de Magazine Editor zijn de Rabobank, Boer & Croon en NS. http://www.online-magazine.nl/nl/voorbeelden_digitale_magazines.html

Meer informatie over het BlueBerry iPad-platform: http://www.online-magazine.nl/

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!