Finish: 14.122 km fietsen in 100 dagen voor Kika

18 september 2011, 03:53

De tocht van Marketeer Mark en Trainer/coach Reinier waar hier en hier op Marketingfacts over hebben geschreven zit erop! In precies 100 dagen hebben zij een droom gerealiseerd waar zij jaren naartoe hebben gewerkt, allemaal voor KiKa.

Mede door alle support die ze hebben gehad, konden zij de totale tocht van uiteindelijk 14.122 kilometer realiseren voor een goed doel. Daarvoor hebben zij inclusief Planking Jack 441 uur op de fiets gezeten, 42,4 kilometer hoogte aan bergen en heuvels moeten bedwingen en elk bijna 250.000 calorieën moeten verbranden! Met op weg naar de finish ook nog eens politie-escorte 😉

Mark & Reinier: Hartelijk gefeliciteerd met deze topprestatie!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!