Advertorial: Vodafone Smart Business – Efficiënt ondernemen

1 juli 2011, 07:56

Voor ondernemingen is het belangrijk om de communicatiemiddelen en bedrijfsprocessen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Het bevordert de productiviteit en scheelt op den duur kosten. Dit geldt ook voor Arrriva, een landelijk opererend OV-bedrijf, dat reizigers vervoert per bus, trein, touringcar of boot. De bussen van Arriva staan in direct contact met de centrale en hebben ook onderling contact. Zo wordt de sociale veiligheid voor de reizigers vergroot – bij calamiteiten kan snel gehandeld worden. Bovendien kunnen reizigers direct geïnformeerd worden over de actuele dienstregeling.

Op Vodafone Smart Business legt Gerrald Voerknecht, Manager ICT Arriva, in een video uit hoe zij door een optimale inzet van communicatie zo efficiënt mogelijk kunnen ondernemen. Kijk naar de hele video op Vodafone Smart Business.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!