Meer Europeanen dan Amerikanen op Facebook

Meer Europeanen dan Amerikanen op Facebook

Sinds afgelopen zondag (5 juni 2011) is Amerika niet langer het grootste continent op Facebook, aldus cijfers van SocialBakers. Op dit moment zijn er 205 miljoen Facebook gebruikers in Europa. In Noord-Amerika zijn dat er 203 miljoen. Dat houdt in dat voor het eerst in het bestaan Noord-Amerika niet meer de belangrijkste leverancier van gebruikers is. En dat lijkt voorlopig ook niet te veranderen.

De afgelopen tijd zijn er echter steeds meer Aziatische gebruikers die zich aanmelden op Facebook. De groei van Aziatische landen ligt veel hoger dan die van anderen. Op dit moment telt Azië 160 miljoen Facebook gebruikers. Gedurende 2009-2010 was de groei van Maleisië 1.000 procent, Thailand 4.000 procent en Taiwan 7.500 procent.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Lijkt zelfs op een daling in de US, is de hype daar al over zijn top heen?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.