#SpinAwards: Inspiration Days live

23 maart 2011, 07:30

De vakjury van de SpinAwards 2010 heeft 69 nominaties gekozen uit 443 inzendingen. Met elk vijf nominaties zijn ACHTUNG!, Lemz, Boondoggle en INDIE Amsterdam de koplopers. Bij de opdrachtgevers zijn KLM Royal Dutch Airlines, Vodafone en Ben & Jerry’s sterk vertegenwoordigd met elk vier nominaties. Ook dit jaar zullen de genomineerden hun case persoonlijk toelichten. Gisteren en vandaag krijgen zij tijdens de SpinAwards Inspiration Days in het Singelgrachtgebouw van de Hogeschool van Amsterdam de kans om hun werk aan de jury en bezoekers te presenteren. De presentaties, afgewisseld met inhoudelijke gesprekken, zijn dit jaar ook live te zien via SpinAwards TV. En hieronder is de stream ook live te volgen:

Prijsuitreiking

Op donderdag 7 april 2011 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night. De uitreiking en het feest vinden ‘s avond plaats in de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek in Amsterdam. De kaarten hiervoor zijn vanaf donderdag 24 maart te bestellen via www.spinawards.nl.

Disclaimer: Zelf zit ik de jury van de SpinAwards voor de categorie Beste Jong Talent.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!