Webanalytics goeroes Patel en Jasra naar Nederland voor vijfde Webanalytics Congres

Webanalytics goeroes Patel en Jasra naar Nederland voor vijfde Webanalytics Congres

Manoj Jasra (@manojjasra) en Neil Patel (@neilpatel) komen volgende week naar Nederland voor het vijfde Webanalytics Congres (@WAC_congres). Beide geven een keynote op het congres wat op 17 maart plaatsvindt in Amsterdam. Neil Patel geeft, naast zijn keynote, ook nog een workshop tijdens de workshopdag van het congres. Het Webanalytics Congres en de workshopdag vinden plaats op 16 en 17 maart te Amsterdam.

Manoj Jasra

Manoj Jasra is senior online strateeg bij één van de grootste telecom bedrijven in Canada: Shaw Communications. In de online analytics wereld is hij echter bekend als de man achter webanalyticsworld.net. Deze website wordt door de online analytics vakspecialisten samen met de websites van eerdere Webanalytics Congres sprekers Avinash Kaushik en Stephane Hamel gezien als één van de top drie websites in de wereld over analytics en conversion. Manoj is een veelgevraagd spreker en gaf eerder al presentaties op congressen zoals Ad:Tech, Emetrics, Search Engine Strategies en Web Analytics Xchange. Tijdens zijn keynote presentatie tijdens het Webanalytics Congres gaat Manoj in op de kwaliteit van data en hoe deze data je helpt om beslissingen te nemen.

Neil Patel

Neil Patel is een rasechte jonge Amerikaanse ondernemer met een duidelijke visie op online marketing. Als mede oprichter van Crazyegg en Kissmetrics wist hij de online analytics wereld goed op te schudden met tools die niet alleen maar meten, maar daadwerkelijk leiden tot ‘actionable insights’. Hij werkte als specialist aan het verbeteren van het online rendement voor onder meer Amazon, AOL, GM en HP en wordt door de Wall Street Journal gezien als één van de belangrijke beïnvloeders van het web. Het weblog van Kissmetrics is één van de best gelezen en gewaarde weblogs over rendement optimalisatie wereldwijd. Patel vertelt in de slotkeynote van het congres over hoe je echt het verschil maakt. Hoe zorg je er voor dat je op basis van webdata je concurrent mijlenver voorblijft?

De workshopsessie op 16 maart van Neil Patel zal vol zitten met tips and tricks hoe u meer inzichten haalt uit uw webpagina. Het Webanalytics Congres en de workshopdag vinden plaats op 16 en 17 maart te Amsterdam. Meer informatie: www.webanalitycscongres.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.