Update Marketingfacts Academy: Nieuw trainingsaanbod

20 januari 2011, 12:37

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om het aanbod van trainingen binnen Marketingfacts Academy te vernieuwen. Zo hebben we een totale inhouse opleiding ontwikkeld die alle facetten van online marketing behandelt, zijn we een samenwerking aangegaan met Storm Academy voor het aanbieden van door Google gekwalificeerde AdWords en Analytics trainingen en is er een nieuwe M! Academy omgeving gebouwd: Marketingfacts.nl/academy.

Een greep uit de trainingen die M! Academy aanbiedt:

Google AdWords en Analytics trainingen

Dat je als marketeer niet meer om Google heen kan, door het grote bereik en marktaandeel, is inmiddels wel duidelijk. De begrippen SEO en SEA vliegen je om de oren. Het is dan ook belangrijk om te weten wat de mogelijkheden van Google AdWords en Analytics zijn en hoe je dit toepast voor de eigen organisatie. We hebben in Storm Academy een partner gevonden die dagelijks bezig is met het vergaren en delen van deze Google AdWords en Analytics kennis middels diverse trainingen.

Irene Ribot, manager Storm Academy:

“Onze samenwerking met het toonaangevende blog Marketingfacts zien wij als een mooie stap om nog meer marketeers en communicatieprofessionals daadwerkelijk aan de slag te laten gaan met online marketing. Daarnaast ervaren wij het als zeer inspirerend om onze expertises met elkaar te delen en te sparren over interessante online marketing ontwikkelingen. Een mooie win-win situatie dus!”

Samen bieden we structureel trainingen aan op verschillende locaties in Nederland. Wil je weten waar en wanneer, kijk dan in het overzicht van komende trainingen.

Incompany online marketing trainingen

Het online medialandschap is voor veel organisaties een grote uitdaging en tegelijk ook een omgeving met veel potentieel. Voor bedrijven die professioneel met een online marketingstrategie en implementatie aan de slag willen biedt M! Academy op maat gemaakte incompany trainingen. Medewerkers zijn na het volgen van een incompany training geheel op de hoogte van online strategie en mogelijkheden en kunnen hier direct mee aan de slag.

We hebben al voor meerdere grote organisaties (B2B en B2C) in Nederland succesvol een incompany training doorlopen en helpen graag ook andere bedrijven verder met hun online marketing strategie, beleid en uitvoering. Een aantal onderwerpen waar bij een incompany training uit gekozen kan worden zijn:

 • Online advertising
 • Affiliate marketing
 • E-mail marketing
 • Online PR
 • Zoekmachine marketing
 • Mobile Marketing
 • Social media marketing
 • E-business
 • Usability en design
 • Customer service
 • Online video
 • Web analytics

De trainingen worden na een intakegesprek geheel op maat gemaakt met onder andere voorbeelden die bij jouw organisatie en branche passen, tips voor het verbeteren van de huidige online marketingmix en de inzet van de best passende experts. Elk onderwerp wordt behandeld aan de hand van een stuk theorie en een duidelijke koppeling naar de dagelijkse praktijk met relevante cases, expertsessies en (groeps)opdrachten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Bram Fasseur via {encode=”bram@marketingfacts.nl” title=”bram@marketingfacts.nl”} of kijk op Marketingfacts.nl/academy/incompany.

Verder ontwikkelen

De komende tijd zullen we gebruiken voor het verder uitbreiden van het trainingsaanbod. Dit doen we vanuit de community van Marketingfacts omdat we geloven en weten dat daar veel kennis aanwezig is. Te denken valt aan masterclasses waarbij je nog dieper in gaat op een specifiek onderwerp en andere aanvullende trainingen. Heb je een goed idee, neem dan vooral contact met ons op!

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!