Kerstinhaker Praxis: Bas helpt konijn de winter door

23 december 2010, 07:11

Over twee dagen is het kerst en dan gaat Nederland plat voorzover dat nu niet al het geval is met dit winterse weer. Top2000 en de kachel aan, haal de clichés en de sloffen maar uit de kast want dat mag met kerst, gelukkig maar één keer per jaar. Clichématige activiteit met kerst: eten. Daarop haakt onderstaande Kerstinhaker van de Praxis heel keurig in. Bas helpt zijn konijn de winter door, uiteraard met hulp van Praxis. Hij is gemaakt door Doom&Dickson, en hij staat hieronder:

Bij mij viel het kwartje echt héél laat. Dat zal te maken hebben met nachtrust en gebrek aan koffie. Heel benieuwd wat jullie van de deze inhaker vinden! En alvast fijne Kerstdagen natuurlijk….

Credits

Creatie: Daniel Ashkol, Maarten van Kempen

Regisseur: Pepijn Borgwat, Maarten van Kempen

Camera: Pepijn Borgwat

Editor: Pepijn Borgwat, René Verbong

Bureau: Doom&Dickson;

Klant: Praxis

Acteur: Bas Freijser

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  evroekel

  Goede nachtrust en veel koffie maar vind het erg saai en voorspelbaar, maar goed kan aan mij liggen.


  23 december 2010 om 07:49
  Hardcopy

  Ik vond hem ook behoorlijk voorspelbaar.


  29 december 2010 om 09:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!