iPhone 4 gepresenteerd tijdens WWDC10

8 juni 2010, 04:51

Sierde de iPad sinds de introductie de homepage van Apple, sinds gisteravond staat daar de iPhone 4, de opvolger van de iPhone 3GS. “This changes everything. Again” is de slogan, gisternacht heeft Steve Jobs op het WWDC de iPhone 4 aangekondigd op de voor Jobs bekende manier. De nieuwe iPhone kan multitasken, heeft eindelijk een min of meer fatsoenlijke camera en is, let op, ook geschikt voor beeldbellen want er zit ook een frontcamera op. Dat hadden al véél mobieltjes, maar deze is van Apple. Eind deze maand in de VS te koop. UPDATE: Nu met volledige keynote (1:52 uur).

Als je de video van de SteveNote (“For 2010, we’re gonna take the biggest leap since the introduction of the iPhone. There are over 100 new features, and we cannot all of them today. So I get to cover 8 of them with you”) wel een beetje kent, dan moet je ook maar even kijken naar onderstaande review van een “gemiddelde” blonde Apple-fan die heel “excited” is.

Apple doet het dus opnieuw. Trending topic op Twitter, enorme buzz op het web.De iPhone 4 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart, in 16 of 32 gigabyte-modellen. De prijs wordt 199 dollar voor de 16 GB en 299 dollar voor de 32GB. De deal is opnieuw exclusief in de VS met AT&T. De iPhone 4 is vanaf 24 juni verkrijgbaar in de VS. Vanaf juli ook in Frankrijk, UK en Duitsland, vanaf eind september verkrijgbaar in 88 andere landen. Hieronder het officiele filmpje, alweer, naar proven concept, met de glimmende oogjes van de developers:

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!