ADV: Extra korting MPJC voor M!-lezers

27 mei 2010, 05:37

Op 9 juni vindt het Mediapark Jaarcongres plaats. MPJC2010 staat in het teken van ‘oog voor het scherm’: bioscoop, televisie, computer, mobiele telefoon – we worden in ons dagelijks leven omringd door schermen. Welke innovaties staan ons te wachten op dit gebied? Op het MPJC2010 delen onder andere Erik Huggers (BBC), Ruud de Langen (Mindshare), Ruud Hendriks (NRC/ Het gesprek) en Frank Volmer (Telegraaf) hun visie op de nieuwe media ontwikkelingen.

De innovatie op tv-gebied is op dit moment 3DTV, daarom op het MPJC uitgebreid aandacht hiervoor. Onder meer met een presentatie van Phil Lelyveld (3D Experience Lab, USA) en de visies van ASTRA, EO, Eyeworks, Sony en Eurosport. Ook de landelijke verkiezingen van 9 juni komen aan bod in het programma: Maurice de Hond peilt het stemgedrag op het Media Park en Roeland Stekelenburg laat ons een voorproefje zien van de NOS-verkiezingsavond.

Lezers van Marketingfacts mogen we een extra korting aanbieden voor het komende MPJC! Vul bij de registratie op www.mpjc.nl de vipcode MF201 in en betaal 125 euro i.p.v. 150 euro!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!