Marketing Pioneers 2010 – Keynote David Meerman Scott

18 januari 2010, 10:09

Op 4 februari 2010 organiseert Multiscope hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Marketing Pioneers is voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te excelleren in hun vak. We verwachten ongeveer 300 bezoekers in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Het belooft weer een bijzondere dag vol innovatie en contacten te worden. Deze editie met als thema ‘Supersize your Sales’ staat garant voor inspiratie EN praktische aanwijzingen waarmee je direct aan de slag kunt. Geen vage scenario’s, maar concrete aanwijzingen voor een beter sales resultaat. F*ck de crisis, we gaan nu gewoon weer scoren.

Het programma met onder meer marketing bestseller David Meerman Scott (The New Rules of Marketing & PR) als keynote spreker, Leen Zevenbergen (Ondernemer pur sang) en Rikkert Walbeek (Een echte Sales 2.0 gek) als Nederlandse sprekers duurt van 13:00 tot 18:00 en wordt in goede banen geleid door dagvoorzitter Stephan Fellinger. Daarnaast strijden Brandfighters, Mober, bureauvijftig, Beemway en 31Volts om de PEP talk aanmoedigingsprijs van 2.500 euro. Tot slot werken we als organisatie nog aan een echte ‘supersize surpise’. Laten we het er op houden dat het een uitdagend onderdeel gaat worden 🙂 Natuurlijk komt er nog een derde helft met een gezellige, aansluitende borrel.

Ben jij er bij?

De eerste 25 lezers van Marketingfacts kunnen gratis naar Marketing Pioneers! Gebruik de code w84hr4 in het registratieformulier en je kunt gratis deelnemen (normale prijs 195 euro). Wacht niet te lang, want vol=vol!

Partners

Marketing Pioneers wordt mede mogelijk gemaakt door 9292, Adformatie, Emerce, GX, Info.nl, Linkoptimizer, Multiscope, Pytch, Shareforce en Yonego.

John Kivit
Directeur bij Multiscope

Ondernemer in marketing, research, innovatie en technologie. Dagelijks druk met Multiscope, Shareforce en de Innoshow podcast.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Paul Schuijt

  Top. ik ben een van de 25. waarvoor dank.

  ben benieuwd naar de peptalks…

  tot 4e

  Paul Schuijt

  Isobar


  18 januari 2010 om 09:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!