• Mobile
    wordt gesponsord door

Planet of the Apps

Planet of the Apps
, ING Groep
@evr

7 januari zond CNBC de documentaire Planet of the Apps uit. Een aanrader, mits je niet in de mobiele markt werkzaam bent, want dan zul je niet veel nieuws tegenkomen.

De documentaire geeft echter een aardige overview van de belangrijke rol die apps hebben ingenomen in de mobiele markt. De documentaire is in 5 delen gesplitst op YouTube te zien, na de klik vind je ze alle 5 in een Dik-widget.


Met recent nog de mijlpaal van 3.000.000.000 downloads in Apple’s Appstore is het bijna niet voor te stellen dat bij de introductie van de allereerste iPhone er nog geen appstore bestond. Pas bij introductie van de iPhone 3G in juli 2008 opende Apple de appstore. Gezien de aantal downloads en de eerdere inschatting van Piper Jaffray dat Apple’s Appstore alleen als goed is voor circa $1,2 mijard aan omzet, mag het duidelijk zijn dat de apps een cruciale plek hebben veroverd in de mobiele industrie en inmiddels niet alleen voor de iPhones.

Met dank aan iPhoneclub waar ik vanochtend deze video zag.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.