TEDxAmsterdam interviews

21 november 2009, 22:21

Erwin Blom (@erwblo) en ikzelf interviewden heel wat mensen tijdens de #tedxAmsterdam conferentie. Als je nog niet weet wat www.ted.com en de lokale edities ervan (TEDx) zijn dan heb je onder een grote steen geleefd. Hierbij kevin Kelly over het verleden en de toekomst van het web, het angstaanjagende verhaal van een ontwerpster over de voedselindustrie, Frans Timmermans (Europese Zaken) die een waanzinnig verhaal in het Engels hield over lef, angst en betrokkenheid, Gernout Erens van Wattcher met een mooie energie meter , de ontroerende Rabbijn Soeterdorp en 7 andere interviews. Pareltjes van sprekers. Enjoy!

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    mgvandenbroek

    Prachtige interviews, Erwin en Vincent. Heb zitten smullen van Kelly! Het was sowieso een tien gangendiner, dat TedX. 😉 Toevoeging: 4 sterren!


    22 november 2009 om 11:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!