Alternatieve video’s ter voorbereiding op TedxAmsterdam

17 november 2009, 13:30

Aanstaande vrijdag is TEDxAmsterdam.nl, een afgeleide van de beroemde TED conferentie. Slechts 10 procent van de mensen die zich inschreven mogen ook echt komen (ondergetekende mocht in eerste instantie ook niet komen maar kon via BNR en FD toch een perskaart regelen; je wil vooral komen als je geen kaartje krijgt :-). 30 sprekers uit kunst, politiek en wetenschap geven in elk 20 minuten een ‘idea worth spreading’ om van de aarde een betere plek te maken.

Op de TEDxAmsterdam.nl website staan erg brave filmpjes en ik vond het leuk alternatieve filmpjes te vinden van alle sprekers. Kijk eens naar Staatssecretaris Timmermans die door een klimaat scepticus wordt ondervraagd, filantroop Jacob Gelt Dekker die het over zijn schandalen heeft, Mabel die danst met de oprichter van Wikipedia en Kevin Kelly die het over de 2e 5000 dagen van het web heeft en web 3.0 beschrijft.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!