Viral Friday: Ken Block’s Trax STI Car

6 november 2009, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Ken Block’s Trax STI Car. Ken Block is geen onbekende meer in Viral Friday en de succesvolle video’s om Ken, DC Shoes, Subaru, Monster en zijn andere sponsors te promoten blijven maar komen. Op plek 2, Google Maps Navigation. Google’s mobiele telefoon OS Android wordt steeds populairder en nu laat Google weten gratis navigatie software uit te brengen. Motorola DROID: Stealth Commercial maakt de top 3 deze week compleet. Sinds de release van Motorola’s DROID telefoon middels de Droid Does campagne is er veel buzz ontstaan over de smartphone met Google Android 2.0.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!