Online tuesday #2: Digital Branding met Jeroen de Bakker

3 november 2009, 07:44

{title}De eerste editie van online tuesday was een groot succes (zie de foto’s en hier de video’s). Nu het stof is neergedaald, staat de tweede editie alweer voor de deur: over precies een week zal op dinsdag 10 november om 19:30 Jeroen de Bakker (2009 en Brandwebbing) in Felix Meritis een presentatie geven over de wereld van digital branding: is jouw merk een digital brand? Michiel Sala (Little Chicken) zal om 20.00 het stokje van De Bakker overnemen. Sala behandelt cases over het effectief gebruik van online games in campagnes.

Wij hopen dat het weer een mooie avond wordt. We hebben een Meetup aangemaakt, zodat jullie allemaal kunnen zien wie er komen. Schrijf je daar zeker in! En om teleurstellingen te voorkomen: kom op tijd! Tot ziens op online tuesday, dinsdag 10 november!

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!