ADV: Ontmoet topsprekers op het 19e Nationaal Omroepcongres

23 september 2009, 04:04

Op 13 oktober 2009 vindt in Spant! Bussum het 19e Nationaal Omroepcongres plaats. Dit congres is al jarenlang hét platform voor iedereen die in of met de mediabranche werkt. Jaarlijks komen meer dan 300 vakgenoten bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen uit binnen- en buitenland te horen, te netwerken en bij te praten in een informele sfeer.

Het programma staat dit jaar geheel in het teken van het centrale thema ‘crossing borders’… Hoe kunnen we bruggen bouwen tussen verschillende mediatypen?

Onder leiding van Rob Trip gaan diverse (inter)nationale topsprekers uit alle geledingen van de mediabranche hier dieper op in met u. Onder hen maar liefst drie keynotes: Peter Bazalgette (o.a. Sony, UK), Virginia Mouseler (The Wit, FR) en Paul Römer (Endemol). Daarnaast met bijdragen van onder andere: Fons van Westerloo (WNL), Marianne Zwagerman en Dominique Weesie (PowNed), Jan-Willem Sanders (Ilse Media), Mark Koense (RTL GP Magazine) en Bas van Berkestijn (Woedend Communicatiedingen en W! Games).

Het belooft een inspirerende en afwisselende dag te worden, met plenaire lezingen, parallelsessies, videobreaks en de bekendmaking en uitreiking van de vakprijs ‘Mediabedrijf van het Jaar’. Kijk voor alle informatie en inschrijven op: www.omroepcongres.nl

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!