Viral Friday: Kanye West Interrupts

18 september 2009, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kanye West Interrupts. Kanye West heeft deze week weer goed van zich laten horen. In z’n eentje heeft hij het voor elkaar gekregen chaos en paniek bij de MTV VMA Awards in New York te creëren. Op plek 2, Good News – Windows 7 Commercial. Met nog een paar weken te gaan tot de release van Windows 7, lanceert Microsoft de eerste advertentie rondom het nieuwe besturingssysteem. Oprah Flashmob maakt de top 3 deze week compleet. Er stond Oprah Winfrey een verrassing te wachten tijdens het optreden van de Black Eyed Peas ter gelegenheid van het 24e seizoen van haar talkshow.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

1 Reactie

    aminotrite

    Nieuws van gisteren!


    18 september 2009 om 11:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!