iPhone App van Jaap.nl nu ook naar Android

11 september 2009, 04:59

Ze blijven innoveren, daar bij Jaap.nl. Ze lanceerden de iPhone app ‘Schudden voor gebruik’, ze gluren bij de buren, werken samen met Brixter (falend beleid TMG), integreren Google Streetview en Wikipedia, en zetten volgens sommigen de markt op zijn kop.

Ze moeten wel, als hijgende tweede achter Funda.nl. Dus is er nu, na het ‘succes van de 30.000 keer gedownloade iPhone applicatie’ een Android App van Jaap.nl. Volgens CEO Hans Voorn is het Android platform ‘een serieuze speler aan het worden in de mobiele telefoonmarkt.’

{title}

Uit het persbericht:

De applicatie “Schudden voor gebruik” sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen van de mobiele huizenzoeker. “De consument wil overzichtelijk alle huizen zien die te koop staan in de buurt waar hij zich op dat moment bevindt.”, zegt Hans Voorn. “Schudden voor gebruik” biedt die mogelijkheid. Daarnaast worden ook nog alle huizen in de omgeving getoond. Op deze manier kunnen gebruikers altijd een te koop staand huis vinden.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!